Crida per aconseguir 25.000 voluntaris pel Gran Recapte

Els Bancs dels Aliments de Catalunya habilitaran més de 2.000 punts de recollida d'aliments els dies 27 i el 28 de novembre


Per setè any consecutiu els quatre bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el Gran Recapte amb l'objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades. Per fer-ho possible els dies 27 i 28 de novembre necessiten 25.000 voluntaris.

Sota el lema, "Tu el fas gran" la recollida comptarà amb 2.000 punts habilitats en supermercats i mercats de Catalunya.  Des d'ahir tots els ciutadans que vulguin poden registrar-se com a voluntaris o coordinadors al web.

La campanya d'enguany compta amb un espot protagonitzat pels voluntaris de la passada edició, que va presentar-se ahir al matí en una roda de premsa. El 2014 es van recollir gairebé 4.700 tones d'aliments i es va comptar amb l'ajuda de 22.000 voluntaris. La fita per a l'edició del 2015 és tornar a assolir una xifra similar gràcies a la col·laboració de 3.000 voluntaris més. 

La coordinadora de campanya, Sabine Hindersin, ha recordat les funcions de voluntaris i coordinadors, i ha destacat com a novetat d’enguany que els voluntaris podran modificar de manera àgil el seu torn o punt de recollida a través del web.

El president del Banc dels Aliments de Barcelona, Eduard Arruga, ha explicat que la xifra de beneficiaris del Gran Recapte no ha augmentat però diu que "la mala notícia és que encara hi ha 250.000 persones que ho necessiten."


Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article